VIDEO Un tânăr a scăpat milimetric de moarte după ce a intrat în faţa trenului vorbind la telefon. „Minunea“ de la Cluj, suprinsă cu camerele de supraveghere

VIDEO Un tânăr a scăpat milimetric de moarte după ce a intrat în faţa trenului vorbind la telefon. „Minunea“ de la Cluj, suprinsă cu camerele de supraveghere

Tânărul a scăpat fără nicio zgârietură. FOTO: CFR INfrastructură

Un tânăr de 20 de ani s-a aflat la un pas de moarte, când a ignorat semnalele luminoase şi acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea clujeană Jucu Herghelie, fiind la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistriţa Nord. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe pagina de Facebook a CFR Infrastructură a fost postat un clip video în care este suprinsă scena incredibilă. Tânărul a rămas fără carnet de conducere pentru 90 de zile. 
 
Imaginile sunt însoţite de următorul comentariu: 
 
„Minunea de la trecerea la nivel cu calea ferată, din Jucu Herghelie ‼‼‼‼
 
Imaginile au fost surprinse de camerele video montate la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, miercuri, 4 decembrie, în Cluj. Conducătorul auto nu a respectat semnalele luminoase şi acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, fiind la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistriţa Nord.
 

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, le-a declarat poliţiştilor, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj că, în acel moment, atenţia îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi. Pentru că viaţa are prioritate, conducătorii auto trebuie să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a semnalizării de la trecerile la nivel cu calea ferată!", spun administratorii paginii de Facebook.
 
Imagini: CFR Infrastructura/SRCF Cluj

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: