VIDEO Suspect de omor în Marea Britanie, prins de poliţiştii clujeni după 6 ani

VIDEO Suspect de omor în Marea Britanie, prins de poliţiştii clujeni după 6 ani

FOTO: Captură video

Un tânăr de 27 de ani originar din Cluj, suspectat că ar fi ucis o femeie în Marea Britanie, a fost prins de poliţişti, miercuri, 10 iulie. Pe numele bărbatului exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile britanice.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi cei de la I.P.J. Cluj au efectuat o percheziţie, la domiciliul unui bărbat, suspect de comiterea infracţiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie. Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, cetăţean român, care ar fi comis fapta la finalul anului 2013, în localitatea britanică Bosham”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei. 
 
Alături de poliţiştii români, la acţiunea de azi au participat şi patru poliţişti britanici. Tânărul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Cluj pentru confirmarea mandatului, iar ulterior va fi predat autorităţilor britanice. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: