VIDEO Cum sună imnul oficial compus pentru cel mai mare festival din România de Armin van Buuren. DJ-ul va mixa o zi întreagă la Cluj

VIDEO Cum sună imnul oficial compus pentru cel mai mare festival din România de Armin van Buuren. DJ-ul va mixa o zi întreagă la Cluj

Armin van Buuren este cunoscut pentru faptul că depăşeşte timpul alocat show-ului său cu ore întregi. FOTO: Untold

Armin van Buuren şi Avian Grays au dezvăluit fanilor imnul oficial al Untold 2019: „Something Real” (feat Jordan Shaw) .  Armin van Buuren va avea pe scena principală a festivalului UNTOLD 2019 cel mai lung set din cariera lui: ziua Armin la UNTOLD.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În lumea muzicii dance şi dincolo de ea sunt extrem de puţine conexiunile atât de puternice ca şi cea dintre regele muzicii trance, Armin van Buuren, şi publicul festivalului UNTOLD. Fiecare set live de la UNTOLD al DJ-ului de renume mondial s-a dovedit a fi un spectacol incredibil, care a implicat totul, începând de la piesele trance până la lacrimile de bucurie şi până la a sta pe scenă cu câteva ore mai mult doar pentru că nimeni nu-şi dorea ca show-ul să se termine”, se arată într-un comunicat trimis, astăzi, de organizatori.
Astăzi, când mai sunt doar trei săptămâni până la începerea ediţiei aniversare din 2019 a festivalului UNTOLD, Armin van Buuren şi Avian Grays le dezvăluie fanilor imnul oficial al festivalului: "Something Real" (feat Jordan Shaw). Şi asta nu este totul. Armin van Buuren va avea pe scena principală a festivalului UNTOLD 2019 cel mai lung set din cariera lui: ziua Armin la UNTOLD.
 
 
 
 
Setul live al lui Armin van Buuren de la UNTOLD va fi mai mult decât o performanţă extinsă. Pentru această ocazie unică, DJ-ul desemnat de cinci ori cel mai bun DJ din lume va muta propria producţie de festivaluri din Olanda în România. În plus, spectacolul va cuprinde numeroşi oaspeţi surpriză, inclusiv Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei "Sunny Days"), Jordan Shaw ("Something Real") şi Sam Martin ("Wild Wild Son"). În plus, spectacolul va aduce şi muzică nouă – printre care şi imnul oficial - şi chiar o linie specială de îmbrăcăminte: Armin UNTOLD.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: