VIDEO Un şofer din Dej a devenit un adevărat erou la Paris. Gestul impresionant prin care i-a cucerit pe francezi

VIDEO Un şofer din Dej a devenit un adevărat erou la Paris. Gestul impresionant prin care i-a cucerit pe francezi

Adoris s-a luptat cu un infractor înarmat pe străzile Parisului. FOTO: Dejeanul.ro

Adoris Pop are 28 de ani, este din Dej, iar de cinci ani s-a stabilit in Franţa unde lucrează ca şofer la o firma de construcţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Românul a reuşit să-i impresioneze pe francezi, după ce, marţi, 12 februarie, a imobilizat pe stradă un spărgător de locuinţe care tocmai scăpase din mâinile poliţiştilor.

Adoris a povestit pentru Dejeanul.ro că totul s-a întâmplat dimineaţa, în timp ce aştepta pe cineva într-o maşină, la marginea Parisului. La un moment dat, el a observat că în zonă apărut mai multe echipaje de politie, iar poliţiştii au intrat într-o casă unde aveau informaţii că se află trei hoţi. Doi dintre infractori au fost prinşi şi încătuşaţichiar în curtea casei, însa al treilea a reuşit să scape, ieşind pe geam şi escaladând peretele.

 

 
„A ieşit pe geam de la etajul doi, a coborât până pe trotuar, i-a smuls din mâna unei poliţiste spray-ul lacrimogen, cu tot cu mănuşă, după care a fugit”, a declarat şoferul pentru Dejeanul.ro, Românul a intervenit imediat după ce a observat ce se întâmpla. Mai întâi, el a luat-o la fugă după infractor şi a reuşit să-l prindă la câteva străduţe distanţă. Însă ce era mai complicat abia acum urma. Hoţul a opus rezistenţă, iar între cei doi a început o luptă care ar fi putut să încline de partea infractorului, care avea un pistol cu bile de cauciuc şi spray-ul furat de la poliţistă. De altfel, infractorul, un bărbat de culoare solid, a şi folosit spray-ul, însă nu a fost de ajuns ca să scape, pentru că românul a reuşit să-l pună jos şi să-l imobilizeze până la sosirea poliţiştilor. 
 
„Mi-a dat cu spray în nas, în gură… peste tot. Toată faza a durat aproximativ 15-20 de secunde. Când au ajuns poliţiştii, nu le-a venit sa creadă că singur am reuşit să îl prind şi să îl pun la pământ”, a mai spus Adoris. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: