VIDEO Scenă indecentă în văzul trecătorilor, într-un parc din centrul Clujului. Imaginile au ajuns la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Dejeanul
FOTO: Dejeanul

Totul s-a întâmplat în Parcul Central din Cluj, unde un trecător a surprins un bărbat şi o femeie în ipostaze intime.

La doar câteva zile după ce doi tineri din Iaşi au fost amendaţi şi s-au ales cu dosar penal după ce a fost filmaţi în timp ce făceau sex pe stradă, în văzul trecătorilor, la Cluj a avut loc un caz asemănător. Totul a fost filmat de un şofer, care ar fi trecut prin apropierea celor doi amorezi.

Pe imagini se văd un bărbat şi o femeie trecuţi de prima tinereţe, care îşi dau frâu liber fanteziilor, fără să le pese de faptul că se aflau într-un loc public. Dejeanul.ro scrie că femeia a încercat, totuşi, să macheze cele întâmplate folosind o pălărie. 

Poliţia Cluj s-a autosesizat  în acest caz şi a demarat cercetările. „Ne-am sesizat din oficiu în acest caz, iar poliţiştii din cadrul Poliţiei Cluj, secţia 1 Poliţie, fac cercetări pentru identificarea celor două persoane. Ulterior, după identificarea acestora, vor fi luate măsurile care se vor impune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Carmen Pompaş.

Citeşte şi

VIDEO Sex oral pe stradă, în centrul Iaşului. Deznodământul unui caz similar: partenera, drastic sancţionată de justiţie

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite