VIDEO Cum s-a pregătit Clujul pentru Revelion 2015 în stradă. Jocuri spectaculoase de lumini care-ţi fură privirea

Revelion spectaculos la Cluj: cum va arăta jocul de lumini din Piaţa Unirii

Un scurt film, postat pe Facebook, de primarul Emil Boc, dezvăluie o parte din spectaculosul joc de lumini pe care-l vor vedea clujenii după miezul nopţii. În 2015, Clujul va deveni Capitala Europeană a Tineretului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În noaptea de Revelion, vom sărbători împreună trecerea în anul Capitalei Europene a Tineretului cu un spectacol excepţional - ne vedem în Piaţa Unirii!“, scrie Emil Boc pe pagina sa de Facebook, alături de un scurt film care arată o parte din jocul de lumini pregătit pentru clujeni.

În Piaţa Unirii, concertele vor începe diseară de la ora 22.00. Primii care vor urca pe scenă vor fi cei de la Costi Cămărăşan Band, iar o oră mai târziu - danezii de la trupa The Asteroids Galaxy Tour.

Trecerea în noul an va veni cu un spectacol de artificii care vor lumina cerul „capitalei“ Ardealului, iar mai târziu, spectacolul de lumini de care aminteşte primarul Clujului pe Facebook.

Filmul (credit video: Facebook, Emil Boc), mai jos:

 

700 de sticle de şampanie se vor deschide în noaptea dintre ani, iar clujenii vor putea ciocni un pahar, de plastic, cu şampanie, în stradă, alături de cei dragi.

Revelionul în stradă se va încheia cu un concert al trupei clujene Muzicanţii.

Mai puteţi citi:

Clujul intră în zodia tinereţii. 700 de sticle de şampanie, artificii şi concerte. Aşa vor intra clujenii în 2015 când oraşul devine Capitală Europeană a Tineretului

Promovează România şi este medaliat de onoare al Vienei: „Vreau să dovedesc că noi, românii, suntem cel puţin la fel de buni ca ceilalţi“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: