VIDEO Român oprit de poliţia maghiară pe autostradă: „Vin din Milano”. Reacţia surprinzătoare a agentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român a scăpat de controlul poliţiştilor vamali din Ungaria după ce le-a spus că vine din Milano. Agentul i-a dat actele fără să se mai uite la acestea şi a plecat. Înregistrarea episodului amuzant a devenit virală.

„Când te opreşte poliţia în Ungaria....tot ce trebuie să faci e ...să spui ca vii de la Milano” - este titlul postării care prezintă o înregistrare video cu păţaia unui român oprit pe o autostradă din Ungaria de poliţiştii vamali. 


„Zoll control (control vamal)” - i-a spus poliţistul românului după ce l-a întrebat dacă vorbeşte maghiară. 

„Trazit?” - a continuat agentul, moment în care şoferul i-a spus că vine din Italia în România, mai exact din Milano. 

Când a auzit „Milano”, poliţistul s-a dus urgent la colegul său şi au schimbat câteva vorbe. 


„Control OK” - i-a spus acest românului, i-a dat actele fără să se mai uite la acestea şi s-a urcat repede în maşină.  

Înregistrarea a devenit virală pe un grup de Facebook - „Glumeţul oraşului”. Circa 500.000 de persoane au vizualizat clipul şi peste 140 l-au comentat. 


Unii internauţi l-au criticat pe şofer pentru nu avea pusă centura de siguranţă şi vorbea la telefon: „Frate îmi pare rău că nu ţi-au luat permisul” - a scris Mihai. 

„Iubesc România şi românii mei pentru că supravieţuim oricăror condiţii prin adaptare”, a scris Remus. 

Alţi internauţi au atras atenţie că pe înregistrare ar fi făcută în 2017, aşa cum arată camera de bord. Administratorul grupului şi alţi alţi internauţi au precizat că înregistrarea e actuală, dar proprietarul maşinii nu şi-a setat data pe camera de înregistrare: „evident că nu este setată corect data/ora, dacă te uiţi la oră apare 08:40, adică dimineaţa, când vreodată ai văzut să fie la 08:40 dimineaţa întuneric afară?! Filmarea este actuală, data/ora nesetată corect”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite