VIDEO Un român din Cehia a ucis în bătaie bebeluşul partenerei sale, apoi l-a îndesat într-o valiză. „Am dat în el cu ce am avut până a tăcut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sasha dormea atunci când Robert li-a ucis bebeluşul, iar când a aflat a mers pe mâna românului FOTO BLesk.cz
Sasha dormea atunci când Robert li-a ucis bebeluşul, iar când a aflat a mers pe mâna românului FOTO BLesk.cz

Poliţia din Cehia a avut de rezolvat un caz înfiorător în Přelouč, unde un român de 28 de ani a ucis în bătaie bebeluşul iubitei sale, de doar 2 luni.

Anchetatorii au aflat detaliile crimei de la mai mulţi români din anturajul ucigaşului. La rezolvarea cazului au luat parte şi poliţişti români, care au luat legătura cu familia criminalului. Potrivit Ştiri Diaspora, care citează presa din Cehia, cei care au dat alarma au fost chiar părinţii ucigaşului, care au semnalat faptul că nepotul lor vitreg ar fi murit în condiţii neclare. 

„În România, părinţii unui cetăţean de 28 de ani din aceeaşi ţară au anunţat poliţiştii că fiul de două luni al actualei iubite a fiului său a fost ucis în Přelouč, Pardubice, în circumstanţe încă neclare", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei cehe, Markéta Janovská, potrivit sursei citate.

Poliţia l-a dat în urmărire pe român, pe numele său Robert N. şi a primit informaţii că acesta ar fi ascuns lângă Přelouč şi că urma să fugă din ţară. Alături de el se aflau iubita sa şi fiica acesteia, dar nu şi bebeluşul de două luni. În încercarea disperată de scăpa, cei doi le-au spus poliţiştilor că micuţul nu este cu ei pentru că e internat la un spital, din cauza unor probleme de sănătate, însă au fost prinşi cu minciuna. 

Au vrut să fugă din Cehia

Mai întâi a fost găsită iubita românului, care le-a mărturisit anchetatorilor că acesta ei se ascundea în curtea unei case din apropiere şi că bebeluşul ei a murit din cauza loviturilor încasate. Românul s-ar fi dezlănţuit pentru că micuţul plângea şi nu-l lăsa să se odihnească.

L-a lovit de mai multe ori cu bestialitate şi nu s-a oprit până când trupul copilaşului a devenit inert. Apoi, s-a culcat liniştit, alături de partenerea sa care deja dormea după ce consumase alcool. Cei doi au văzut abia a doua zi dimineaţa că bebeluşul e mort. 

„A doua zi dimineaţă, după ce au aflat că băieţelul murise, cuplul a decis să ascundă trupul şi să părăsească republica. Au aşezat trupul băiatului într-o valiză în partea de jos a căruciorului şi au pus mai multe aine în cărucior pentru a face să pară că merg la plimbare cu bebeluşul. Apoi au ascuns căruciorul într-o zonă împădurită din afara oraşului”, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

La interogatoriu, bărbatul a recunoscut crima şi le-a spus anchetatorilor că şi-a ieşit din minţi şi a ll-a lovit pe micuţ de mai multe ori, cu tot ce avea la îndemână, enervat de faptul că acesta nu se oprea din plâns. În tot acest timp, a mai spus el, mama copilului dormea dusă, aproape inconştientă pe fondul consumului de alcool.

„Bărbatul a fost acuzat de o crimă deosebit de gravă de crimă asupra unui copil cu vârsta sub 15 ani, iar anchetatorii criminalişti au cerut cercetarea acuzatului în custodie, cerere care a fost acceptată de procurorul public. Românul se confruntă acum cu 15-20 de ani de închisoare sau cu o pedeapsă excepţională", a adăugat Janovská, citat de idnes.cz

Potrivit portalului ceh blesk.cz, cunoscuţii cuplului din Přelouč au spus că cei doi adulţi îi abuzau pe copii şi nu se preocupau deloc de ei. Vecinii au mai afirmat că nici mama partenerei românului nu s-a implicat în rezolvarea problemei, cu toate că ştia ce se întâmplă. Conform sursei citate, bebeluşul a mai fost văzut de oameni învineţit din cauza loviturilor şi în alte dăţi, însă cei doi ar fi spus că a căzut din pătuţ.

Vă mai recomandăm

O româncă de 18 ani, acuzată în Anglia de uciderea unui campion de dans. A folosit „Respiraţia Diavolului” pentru a-l jefui

Membrii bandei de români „Fiarele din Lanciano“, judecaţi. Au şocat Italia cu sadismul lor, iar verdictul este neaşteptat

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite