VIDEO Preşedintele PSD Cluj i-a invitat pe reprezentanţii protestatarilor la discuţii. Cum a decurs întâlnirea

VIDEO Preşedintele PSD Cluj i-a invitat pe reprezentanţii protestatarilor la discuţii. Cum a decurs întâlnirea

Membrii grupului „Umbrela Anticorupţie Cluj” sunt foarte activi şi participă de fiecare dată la protestele organizate în oraş. FOTO: Remus Florescu

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, i-a primit pe reprezentanţii manifestanţilor chiar la sediul partidului. Discuţiile s-au axat pe controversatele modificări aduse de guvernanţi Codului Penal şi Codului Fiscal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii grupului „Umbrela Anticorupţie Cluj” au filmat întrevederea şi au postat un prim episod pe contul de Facebook. „Umbrela Anticorupţie Cluj” este unul dintre cele mai active grupuri în timpul demonstraţiilor din Cluj, extrem de critic la adresa guvernului. 
 
 
 
„A 4-a săptămână de flashmob a comunităţii Umbrela Anticorupţie s-a terminat cu o discuţie deschisă între protestatari şi preşedintele PSD Cluj, Horea Nasra, la invitaţia celui din urmă.
Cum am ajuns aici? Autorităţile....Prima dată te ignoră, a două oară te legitimează, a treia oară primeşti avertisment şi promisiunea că urmează o amendă, iar a patra.... când apari oricum şi văd că tot nu vor scăpa de tine, te invită în audienţă! :) În acest episod puteţi urmări argumentele aduse de către liderul PSD pentru a justifica modificarea legilor Justiţiei şi a Codului Penal, respectiv competenţa celor care au propus schimbările. Va urma....”, au scris, în descrierea clipului, reprezentanţii Umbrela Anticorupţie.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările