VIDEO Premierul Orban, „victima“ boxerului xenofob din Cluj: „Ne condamnaţi copiii să nu poată respira“

VIDEO Premierul Orban, „victima“ boxerului xenofob din Cluj: „Ne condamnaţi copiii să nu poată respira“

Călin Mărincuş. FOTO: Vkontacte / VK.com

Călin Mărincuş, boxerul xenofob care şi-a făcut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment electoral din Cluj-Napoca, la care participa premierul Ludovic Orban.

Ştiri pe aceeaşi temă

Călin Marincuş, boxerul xenofob, susţinător al Noii Drepte şi al candidaţilor PSD Cluj, a intervenit la un eveniment electoral la care participa premierul Ludovic Orban la Cluj-Napoca. 
„Vă jucaţi cu viaţa atâtor oameni. Ba ma mult, ne condamnaţi copiii să nu poată respira. Totată lumea are mască, după ce ce aţi fost filmat în timp ce fumaţi în birou fără mască”, i-a strigat Mărincuş premierului.
 
 
Scandalagiul a continuat, criticându-l pe premier că face campanie electorală în timpul stării de alertă: 
„Sunteţi o slugă mai mare decât Dacian Cioloş şi un trădător mai mare decât Victor Ponta. Aţi venit să-l susţineţi pe domnul Emil Boc? Vă amintesc că la Bucureşti l-aţi susţinut pe Nicuşor Dan. Aici, domnul Boc are contra candidat de la USR. Aşadar, aici e duşmănie, acolo e cumetrie. Mare politician domnule premier sunteţi în perioada în care suntem în starea de alertă, lumea este disperată, iar dumneavoastră faceţi campanie electorală. Acesta este PNL-ul de astăzi, urmaşii Brătenilor. Vai de capul nostru!”, a mai spus Marincuş.
 
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările