VIDEO Precizările Primăriei în legătură cu „tăvăleala” pe care doi poliţişti locali i-au administrat-o unui bărbat: „persoană fără adăpost, cu comportament agresiv”

VIDEO Precizările Primăriei în legătură cu „tăvăleala” pe care doi poliţişti locali i-au administrat-o unui bărbat: „persoană fără adăpost, cu comportament agresiv”

Poliţistul local a reuşit cu greu să-i pună cătuşele cetăţenului aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. FOTO: captură video

Doi poliţişti locali din Cluj-Napoca au fost filmaţi în timp ce încercau să încătuşeze un cetăţean în apropierea gării din oraş, ocazia cu care acesta a fost pus la pământ şi lovit cu bastonul. Primăria a precizat că a fost vorba despre o persoană fără adăpost care a devenit agresivă cu poliţiştii locali.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Incidentul a avut loc în data de 12 august 2019. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a devenit recalcitrant cu cei doi angajaţi ai Poliţiei Locale, adresându-le injurii şi având un comportament agresiv. Acesta nu a dat curs somaţiilor de a înceta acest comportament, iar poliţiştii locali au fost nevoiţi să-l imobilizeze şi să-l predea ulterior secţiei 1 a Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca.
Este vorba despre o persoană fără adăpost, care a fost ridicată de mai multe ori de poliţiştii locali şi transportată la adăpostul Primăriei, pentru ca mai apoi să se reîntoarcă în stradă”, a răspuns Primăria pentru „Adevărul”. 
 
 Ce s-a întâmplat

 
Filmarea a fost făcută de către un clujean aflat într-un local din zona gării. Doi agenţi, un bărbat şi o femeie, încearcă să-l imobilizeze pe bărbat. Acesta este trântit la pământ de poliţiştul corpolent, dar nu îl lasă pe acesta să-i pună cătuşele. Poliţista locală, încercând să dea o mână de ajuor, îl loveşte pe bărbat cu bastonul. 
Într-un final, bărbatului îi sunt puse cătuşele. 
Internauţii nu au scăpat ocazia să facă glume pe seama stângăciei cu care poliţiştii locali au acţionat: „Ce profesioniste sunt organele...Dacă era unul mai hotărât le punea el cătuşele!:-)))”.
 

Citeşte şi

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: