VIDEO Povestea lui Bruno, motanul gras din Statele Unite pentru care s-au luptat zeci de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bruno este un motan din Statele Unite ale Americii pentru care s-au luptat zeci de familii ca să-l adopte. Avea 7 ani când a ajuns, anul trecut, la un adăpost din Chicago.

„Când i-am văzut poza m-am simţit atrasă de el. A fost ceva de genul: da, asta va fi pisica noastră!“, a spus, pentru The Dodo, Lauren Paris, cea care l-a adoptat, după ce a văzut postarea celor de la adăpost pe Facebook. Cea de jos.

Postarea de pe Facebook care a devenit virală

Grăsuna felină are un fel aparte de a sta în două picioare asemeni unui biped, iar lăbuţele din faţă sunt diferite decât la o pisică obişnuită. Asta l-a făcut şi mai simpatic printre cei care au vrut să-l adopte anul trecut.

Cum postarea originală cu motanul durduliu s-a dus virală, zeci de oameni au trimis aplicaţii ca să-l ia acasă. „Am sunat la linia telefonică de adopţii. Mi-a luat 45 de minute ca să răspundă. Mi-au zis să trimit o aplicaţie oficială pe site“, povesteşte Lauren.

Însă cum Bruno primea atâtea aplicaţii încât celor de la adăpost le-ar fi luat 2 săptămâni ca să-i aleagă familia.

„Nu puteam aştepta atâta. Ştiam că acea aplicaţie nu va fi destul ca să atragă atenţia“, adaugă ea. Atunci, alături de aplicaţie, a trimis ceva neobişnuit: un video cu un cântec dedicat lui Bruno. Ceea ce a atras atenţia.

La scurt timp au sunat-o, i-au spus că au primit video-ul şi au chemat a doua zi să facă cunoştinţă cu motanul. „O minge rotundă de dragoste!“, a spus partenerul lui Mauren după ce l-a văzut pe durduliu.

Cei doi au observat că felina stă în şezut de fiecare dată când se găteşte în casă, când avea nevoie să-şi facă nevoile sau când simte că nu primeşte destulă atenţie. I-au pus boluri cu apă în fiecare cameră din casă.

„Îl iubim. A fost mai mult decât ne-am fi aşteptat. (…) Are aşa o personalitate. Viaţa noastră cu el e mai bună“, spune Lauren.

Mai puteţi citi:

VIDEO Pisica „ucigaşă“ care a adoptat o întreagă staţie de salvatori din New York. De ce primeşte cadouri din toată lumea

VIDEO Instinct de mamă. Cum şi-a salvat o tigroaică puiul abia născut, care respira cu mare greutate

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite