VIDEO Poliţist filmat în timp ce dansa pe motocicletă în trafic. Ce reacţie au avut şefii din Ministerul Afacerilor Interne

VIDEO Poliţist filmat în timp ce dansa pe motocicletă în trafic. Ce reacţie au avut şefii din Ministerul Afacerilor Interne

Poliţistul-dansator i-a amuzat până şi pe şefii săi cu buna sa dispoziţie. FOTO: Facebook / Captură video

Un poliţist a fost filmat în timp ce se distra în trafic, dansând pe motocicletă, în apropiere de Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Imaginile au ajuns şi la Ministerul Afacerilor Interne.

Dacă multă lume s-ar fi aşteptat ca poliţistul să fie sancţionat sau cel puţin certat de către superiorii săi, aceştia au dat dovadă nu doar de indulgenţă, ci şi de un simţ al umorului suprinzător. Mai mult, angajaţii ministerului au postat un mesaj pe Facebook în care sunt de partea poliţistului. 

„Au fost o mulţime de opinii despre imaginile acestea de când au apărut pe Facebook… Unele mai critice, altele, dimpotrivă, admirative, salutând o normalitate atât de mult dorită!

Avem şi noi una: Când iubeşti ceea ce faci, nu simţi niciodată că munceşti!
O duminică frumoasă să aveţi! Sursa: Victor Daniel Melinte”, au scris pe Facebook reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: