VIDEO Ce a păţit un clujean care şi-a pus un banner pe balcon în care înjura Miliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bannerul pentru care a fost reţinut clujeanul. FOTO: Arhivă personală
Bannerul pentru care a fost reţinut clujeanul. FOTO: Arhivă personală

Un clujean susţine că a fost încătuşat de poliţişti din cauza bannerului pe care l-a afişat în balconul său. Acesta a postat un clip în care se vede cum este scos din casă şi urcat într-o maşină de poliţie.

Incidentul s-a petrecut în comuna Floreşti. În clipul postat pe Facebook se aude conversaţia bărbatului cu poliţiştii, iar apoi se poate vedea cum acesta este încătuşat şi urcat într-o maşină de poliţie. Clipul este însoţit de următorul text: 

„Atunci când superi miliţia lucrurile pot lua întorsături la care nu te-ai fi aşteptat niciodată. Cum ar fi să fii săltat cu japca, tras afară din casă, în faţa copiilor, ameninţat cu spray şi încătuşat pentru că ai jignit „miliţia” locală. Iar comportamentul de gunoaie nu a fost suficient. Miliţianul care m-a pus în cătuşe, deşi nu am opus nici un fel de rezistenţă, a insistat pe drumul către maşină, pe scări, să mă izbească de câteva ori de perete. Pentru că, nu-i aşa, miliţia ajută oamenii. Să ajungă nişte legume, probabil...

Ăştia sunt... Ăştia, cei care ar trebui să aibă grijă de siguranţa celor care azi stau acasă din ordinul preşedintelui şi fac foamea, fără venituri sau cu ceva ce statul numeşte

somaj tehnic, încă ne plătit. Iar ţintele lor sunt cele mai vulnerabile categorii: cei ca mine, cu handicap, şi minorităţi needucate! Pentru că, nu-i aşa, e mai uşor cu cei ce nu se pot apăra!”

  

Vom reveni cu amănunte. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite