VIDEO Ce a păţit un clujean care s-a dezbrăcat în autobuz şi a făcut scandal. Un călător a luat atitudine

VIDEO Ce a păţit un clujean care s-a dezbrăcat în autobuz şi a făcut scandal. Un călător a luat atitudine

Bărbatul s-a făcut de râs într-un autobuz de pe ruta Floreşti-Cluj-Napoca

Un bărbat a fost filmat cum s-a dezbrăcat într-un autobuz pe ruta Cluj-Napoca- Floreşti. Acesta urla, dansa şi s-a legat de o cerşetoare. Ce s-a întâmplat după ce un clujean a luat atitudine.

„Pe facebook-ul lui în data de 10 februarie are postări din autobuz. Ei sunt în lumea lor, unu dintre ei se ia de o cerşetoare, urlă, dansează. 

Într-o filmare chiar îşi dă jos bluza, de rămâne în brustul gol. Am făcut petiţie online la secţia de poliţie, şi cam aşa ar trebui să facă oamenii în general. Nu de alta, dar mai trebui eliminată incultura asta. În petiţa online la poliţia municipală am dat indicaţii cu pagina de Facebook, şi în ce dată a fost filmarea. 

Şi chiar am rămas plăcut surprins că poliţia ia măsuri”, a relatat un clujean pentru Ştiri de Cluj. 
 


Amendat cu 600 de lei

 
În urma sesizării, Poliţia l-a amendat pe clujean cu 600 de lei pentru „săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene” conforn Legii Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. 

A fost invocat Art. 2 aliniatele 1 şi 31: 
 
„Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
1. savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenintari cu acte de violenta impotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora sau a institutiilor publice;
 
31. Refuzul unei persoane de a da relatii pentru stabilirea identitatii sale, de a se legitima cu actul de identitate sau de a se prezenta la sediul politiei, la cererea ori la invitatia justificata a organelor de urmarire penala sau de mentinere a ordinii publice, aflate in exercitarea atributiilor de serviciu;

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările