VIDEO Momentele emoţionante rămase în urma unei casieriţe care a devenit vedetă naţională. În memoriam Rozi de la "Ştirile de sâmbăta asta"

VIDEO Momentele emoţionante rămase în urma unei casieriţe care a devenit vedetă naţională. În memoriam Rozi de la

Rozalia Rus a jucat alături de Claudiu Racz în memorabilul cuplu Rozi şi Rabă. FOTO: TVR

Rozalia Rus, casieriţa de la TVR Cluj devenită cunoscută în toată ţara pentru rolul ei în cuplul Rozi-Rabă din cadrul emisiunii de divertisment din anii 90 „Ştirile de sâmbăta asta”, a murit. Colegii de la TVR au făcut un colaj emoţionant cu momentele de aur ale lui Rozi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În noaptea dintre 27 şi 28 octombrie, a plecat dintre noi Rozalia Rus, cunoscută telespectatorilor Televiziunii Române din serialul "Rozi şi Rabă". Rozalia Rus şi Claudiu Racz au format un cuplu celebru de umorişti la TVR Cluj şi TVR1, în perioada anilor '90”, au anunţat, marţi, colegii de la TVR ai clujencei care a adus zâmbetul pe buze a milioane de români, în cadrul emisiunii de divertisment „Ştirile de sâmbăta asta”.
Rozalia Rus avea 56 de ani şi era de 21 de ani casieră la TVR Cluj. Datorită personalităţii sale vesele, realizatorii emisiunii de umor "Ştirile de sâmbăta asta", Constantin Trofin şi Ovidiu Uscat au cooptat-o în echipă. Rozalia a devenit cunoscută în toată ţara în 1998, când a apărut în prima emisiune difuzată la nivel naţional. Ea juca rolul soţiei din celebrul cuplu Rozi-Rabă, rolul masculin fiind interpretat de îndrăgitul actor Claudiu Racz. „Prima emisiune a fost pe 1 decembrie 1998, când s-a născut cuplul Rozi şi Rabă. Am construit un cuplu amuzant de consumatori de televiziune a căror reacţii sunt determinate de ce se întâmplă la TV. Era o emisiune unicat la acea vreme în audio-vizual, întrucât construia parodia cu elemente specifice emisiunii, pentru că folosea înregistrări din arhiva de ştiri, de multe ori ceea ce se filma înainte de un interviu oficial. Emisiunile, pe care le am acasă, dacă s-ar redifuza, ar avea un rating semnificativ”, a declarat Constantin Trofin într-un interviu pentru blogul facemmedia.
 
Momente emoţionante
 
Colegii de la TVR ai Rozaliei Rus au realizat un colaj cu Ştirile de sâmbăta asta în memoria inegalabilei Rozi. „Vă mulţumim pentru mesajele trimise la aflarea tristei veşti despre plecarea prematură dintre noi a veselei şi îndrăgitei noastre colege Rozalia Rus. Gândurile voastre vor ajunge şi la familia îndoliată! 
În cadrul emisiunii ,,Transilvania la zi” o parte dintre colegii de la ,,Ştirile de sâmbăta asta” şi-au adus aminte de râsul zgomotos, de optimismul şi buna dispoziţie pe care Rozi le emana...”, au susţinut aceştia. 
 
Rabă: „vestea a fost un şoc pentru mine”
 
Cunoscutul actor Claudiu Racz alias Rabă, s-a declarat şocat de aflarea veştii cu privire la moartea Rozaliei Rus. „Am colaborat împreună timp de şapte ani. Vestea a fost un şoc şi pentru mine. Ştiam că a fost bolnavă de mai mult timp, dar chiar şi atunci, eşti şocat, nu te aştepţi să se întâmple pur şi simplu”, a punctat pentru voceatransilvaniei.ro Claudiu Racz. Rozalia Rus suferea de cancer, a relatat Ziar de Cluj, citând un apropiat al umoristei.
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: