VIDEO Mihai Sturzu râde cu gura până la urechi de clujeni: „Îi foarte, foarte, foarte fain la Cluj. L-au chemat pe Plushenko şi i-au amenajat o piscină“

VIDEO Mihai Sturzu râde cu gura până la urechi de clujeni: „Îi foarte, foarte, foarte fain la Cluj. L-au chemat pe Plushenko şi i-au amenajat o piscină“

Mihai Sturzu face glume pe seama clujenilor care nu suportă să le fie criticat oraşul. FOTO: Eduard Enea

Fostul solist al trupei Hi-Q Mihai Sturzu a înregistrat un clip în care face glume pe seama clujenilor. Începe cu eşecul spectacolului cu patinatorul Evgheni Plushenko şi continuă cu aglomeraţia din oraş, cu haosul imobiliar, cu târgul de Crăciun, mirosurile de la groapa de gunoi şi PR-ul exagerat al primarului Emil Boc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sturzu îşi începe one man show-ul despre Cluj şi clujeni făcând glume pe seama eşecului spectacolului Kings on Ice, care l-a pus pe camponul Evgheni Plushenko în situaţia penibilă de a cădea după ce a lovit cu patina o ţeavă: „Clujenii au amenajat o piscină, nu un pationoar. Dar e foarte, foarte fain la Cluj”.  
 
Apoi, fostul artist a vorbit despre faptul că Primăria Cluj-Napoca a plătit pentru nominalizarea târgului de Crăciun într-un top al celor mai frumoase astfel de evenimente din Europa.  
 
Sturzu spune că a avut ocazia să locuiască 2 luni la Cluj-Napoca şi a ajuns să cunoască oraşul. El vorbeşte despre haosul imobiliar, aglomeraţia din Cluj, mirosurile de la groapa de gunoi, de faptul că Emil Boc a fost surprins iarna trecută când curăţa balconul primăriei de zăpadă. 
 
 
„Mi-am adus aminte că unii dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt clujeni … şi e toată isteria asta cât de fain îi Clujul … nu poţi să-i spui unui clujean absolut nimic, nu de rău, o semi-critică, totuşi nu-i chiar aşa, că te ia: ioi, nu, dar îi foarte fain, forte, forte fain la Cluj”, mai spune Sturzu. 
 
Actualul pilot de avion a mai vorbit despre cât de gol este Clujul în perioadele în care nu sunt festivaluri: 
 
„Când e TIFF, Electric Castle şi Untold e foarte fain la Cluj. Nu poţi arunca un ac în oraş. Când nu sunt festivalurile, pe la ora 20.00, vezi pe străzi două maşini şi un câine fără covrig în coadă”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările