VIDEO Hoţi de electronice din maşini, prinşi de poliţişti. Paguba: 44.000 de euro

VIDEO Hoţi de electronice din maşini, prinşi de poliţişti. Paguba:
44.000 de euro

Poliţiştii i-au prins în flagrant pe cei patru hoţi  FOTO: Adevărul

Poliţişti din Cluj şi Mureş au prins patru persoane suspectate de furt calificat din maşini. Din septembrie 2012 şi până în martie 2013, cei patru au sustras bani şi obiecte din autoturisme, de şase ori, din parcarea unui centru comercial de lângă Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Laszlor K.  de 48 ani din Târgu-Mureş, Attilla K. de 24 ani din Miercurea Nirajului, Ottilia P. de 26 din Miercurea Ciuc şi Krisztina D. de 35 ani din Târgu-Mureş au fost prinşi de poliţişti. Aceştia erau suspectaţi că au comis şase furturi din septembrie anul trecut.

Ei opreau sistemul electronic de închidere al autoturismelor şi furau aparatură electronică şi bani. Prejudiciul total este de aproximativ 44.000 euro.

„Momentan, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 30%, o parte din bunuri fiind descoperite la locuinţele suspecţilor, în urma percheziţiilor efectuate.

Laszlor K. şi Attilla K. sunt cercetaţi penal sub acuzaţia de furt calificat în formă continuată. Instanţa a hotărât arestarea preventivă pentru 29 de zile.

Ottilia P. şi Krisztina D. sunt cercetate penal sub acuzaţia de tăinuire în concurs cu complicitate la furt calificat în formă continuată. Cele două nu au voie să părăsească localitatea timp de 30 de zile“, afirmă purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Anca-Sidonia Bolba.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: