VIDEO Emil Boc, primit ca un star rock la Electric Castle: ce spune despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei

VIDEO Emil Boc, primit ca un star rock la Electric Castle: ce spune despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei

Emil Boc a fost invitat de organizatorii festivalului la o sesiune de întrebări şi răspunsuri FOTO Adevărul/Alexandra Constanda

Primarul Clujului, Emil Boc, şi-a făcut apariţia în Bonţida, la festivalul Electric Castle, unde a fost primit ca un adevărat rock star. Edilul s-a amuzat când a fost întrebat dacă se gândeşte să dea curs rugăminţilor unor bucureşteni de a candida la Primăria Capitalei şi nu s-a ferit să-şi spună părerea despre iniţiativa "Fără penali în funcţii publice".

Ştiri pe aceeaşi temă

Celebru pentru apariţiile la evenimentele importante din judeţ, Emil Boc nu a ratat nici a şasea ediţie a festivalului din Bonţida. Aşadar, în a patra zi de Electric Castle, festivalierii au avut şansa de a-l lua la întrebări. Edilul Clujului a fost întâmpinat cu entuziasm şi a răspuns întrebărilor chiar şi după încheierea discuţiei cu publicul. 

Întrebat de reporterii "Adevărul" ce părere are despre faptul că mai mulţi bucureşteni îl laudă şi îl îndeamnă să intre în cursa pentru fotoliul Primăriei Capitalei, Boc s-a amuzat copios. 

"Doamne, e o glumă bună, e cea mai bună glumă. Bucureştiul e un oraş extraordinar, cu oameni minunaţi, cu un potenţial extraordinar şi sunt convins că ştiu mai bine bucureştenii ce să facă. Eu cât pot îmi dau silinţa să fac lucruri bune aici, la Cluj. Ăsta este singurul şi unicul meu scop. Nici într-un caz, mulţumesc, dar respect Bucureştiul", a comentat Boc. 

Despre iniţiativa USR "Fără penali în funcţii publice", s-a limitat la a declara că este una bună, pe care o respectă. 

Boc a profitat de ocazie şi a prezentat realizările din Cluj, precum şi planurile îndrăzneţe de viitor, declarând răspicat că judeţul său poate fi numărul unu în România şi un model pentru Centrul şi Estul Europei.La final, Primarul Clujului a fost răsplătit cu aplauze, laude şi mulţumiri. Unii i-au mărturisit că şi-au schimbat radical părerea despre el de când a devenit primar. 

Citeşte şi
 
 

citeste totul despre: