VIDEO Cruzime fără margini. Mânz biciuit şi pus să tragă un BMW pentru a-şi demonstra forţa în faţa cumpărătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mânza a fost forţată să tragă un vehicul până când a căzut în genunchi din cauza epuizării
Mânza a fost forţată să tragă un vehicul până când a căzut în genunchi din cauza epuizării

Proprietarul animalului, un bărbat din Turda, l-a obligat să tragă o maşină din lateral în timp ce el transmitea imaginile pe Facebook, pentru a se lăuda în faţa celor care ar vrea să cumpere calul.

În imagini se vede cum mânza care nu a împlinit încă 3 ani este forţată să tragă un BMW de două tone. Pentru a-i face sarcina cât mai grea, proprietarul a obligat animalul să tragă maşina din lateral.

Cum, în ciuda eforturilor, calul nu a reuşit să impresioneze, bărbatul nu a ezitat să folosească biciul, deşi era evident că animalul nu mai avea forţă. Epuizată, mânza a căzut la un moment dat în genunchi.

Bărbatul nu s-a mulţumit cu atât. După ce a transmis în direct pe Facebook imaginile greu de privit, a revenit cu postări în care se lăuda cu forţa animalului în încercarea de a găsi un cumpărător, oferindu-şi numărul de telefon.

Numai că la scurt timp, valul de critici venit la adresa lui l-a determinat să şteargă toate postările. Prea târziu, pentru că imaginile au ajuns în presa locală şi au fost publicate de Ziarul Clujean, iar Poliţia s-a autosesizat în acest caz.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public privind un caz de posibilă maltratare a unei cabaline, în municipiul Turda, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind desfăşurate verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite