VIDEO Cozi la supermarket-urile din Cluj de teama raţionalizării alimentelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coadă la supermarket-ul Kaufland din Cluj-Napoca.
Coadă la supermarket-ul Kaufland din Cluj-Napoca.

Ştirile false privind raţionalizarea alimentelor i-au făcut pe clujeni să meargă în număr mare la cumpărături, în week-end, astfel că în faţa mai multor supermarket-uri s-au format cozi. Administratorii magazinelor au decis, de asemenea, permiterea accesului simultan al unui număr limitat de clienţi.

Sâmbătă, dimineaţa, la intrarea în supermarket-ul Cora din Cluj-Napoca, câteva zeci de persoane stăteau la coadă, imaginile fiind similare cu cele suprinse zilele trecute în Italia.

„Am trăit S-o văd şi pe asta ! România secolul 21!!. Cora Cluj, data 14.03.202 ora 9.50”, a postat un clujean explicaţia unui clip video în care puteau fi văzute câteva zeci de persoane stâng la coadă în faţa supermarketului. 

„Absolut logic şi normal în situaţia dată. Cel mai nasol e că lumea se îngrămadeşte la coadă în loc sa stea la distanţă unul de celalalt” - a comentat Ovidiu. 


„Să vezi dimineaţă când se deschide magazinul!trebuie sa fugim în depozite că îs în stare să treacă peste tine cu cărucioarele. Doamne fereşte ce vremuri am ajuns”, a scris Anca.   

Duminică, o coadă similară s-a format la intrarea în supermarket-ul Kaufland din cartierul clujean Mărăşti. „Intrarea se făcea restricţionat, doi oameni intrau la interval de 20 de minute”, a explicat pentru „Adevărul” un clujean care a fost, duminică, la cumpărături. 

O astfel de coadă s-ar fi format şi la supermarketul Metro. „Daca mergeti la Metro, s-au instituit reguli. Au limitat accesul la 100 persoane în acelasi timp. E obligatoriu să intrati cu căruciorul, un om per carucior, nu două- trei persoane cu un carucior. Deci la un moment dat pot fi maxim 100 persoane în incinta”, a explicat Iulia. 

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC CLUJ, Sorin Onisor a postat fotografii cu mesajul: „Coloana la intrare in Metro”

cluj coada metro. foto Sorin Onisor

Sâmbătă, dimineaţa, înainte de deschiderea magazinului Metro din Floreşti (lângă Cluj-Napoca) s-a format o coadă de maşini care aşteptau să intre în parcare. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite