VIDEO Un clujean a ameninţat că se aruncă de pe acoperişul unui restaurant. Emil Boc l-a convins să se dea jos

VIDEO Un clujean a ameninţat că se aruncă
de pe acoperişul unui restaurant. Emil Boc l-a convins să se dea jos

Emil Boc şi bărbatul care a ameninţat că se sinucide (dreapta) FOTO: citynews.ro

Un bărbat de 35 de ani s-a urcat, marţi seara, pe acoperişul unei clădiri din centrul oraşului. Acesta este denumit în mediul virtual „Omul-păiangen“ deoarece „obişnuieşte“ să se urce pe clădiri din centrul oraşului şi să ameninţe că se aruncă. Ieri seară, primarul Emil Boc a venti în jurul orei 21.45 şi l-a convins pe bărbat să coboare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un clujean de 35 de ani, poreclit „Omul-păiangen“, s-a urcat marţi seara, 16 aprilie, în jurul orei 21.00, pe acoperişul unui imobil unde se află un restaurant şi a ameninţat că se aruncă dacă nu vine primarul Clujului să-l ajute.

Bărbatul se numeşte Mircea Boldi, are 35 de ani şi locuieşte într-un imobil pe strada Napoca, de unde urmează să fie evacut pe 22 aprilie. De aceea s-a urcat pe acoperiş.

Pompierii clujeni au intervenit şi au adus o saltea pneumatică în cazul în care bărbatul s-ar fi aruncat. În jurul orei 21.45, la faţa locului, a venit şi Emil Boc care l-a convins pe clujean să coboare. Boc i-a spus bărbatului că se găsesc soluţii dacă el coboară.
Bărbatul a coborât în jurul orei 22.00 şi a mers cu Emil Boc la primărie şi au discutat.

Mircea Boldi nu se află la prima sa ispravă de acest gen. El s-a urcat în august 2012 pe acoperişul Bisericii Ion Bob din centrul oraşului şi a ameninţat că se aruncă. Clujenaul e poreclit „Omul Păianjen“ şi un filmuleţ cu el circulă pe youtube şi are zeci de mii de afişări.

Bărbatul este cercetat de poliţiştii pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contrra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei clujene, Anca-Sidonia Bolba.

Video din august 2012, când acelaşi bărbat s-a urcat pe acoperişul Bisericii Ion Bob şi a ameninţat că se aruncă. A coborât după câteva ore de protest.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: