VIDEO Circa 30 de clujeni au manifestat împotriva Ordonanţei „Tudorel”: „Ieşiţi în stradă că s-a instaurat dictatura”

VIDEO Circa 30 de clujeni au manifestat împotriva Ordonanţei „Tudorel”: „Ieşiţi în stradă că s-a instaurat dictatura”

Protestul a avut loc în Piaţa Unirii. FOTO: Actual de Cluj

Circa 30 de clujeni au protestat în seara aceasta faţă de Ordonanţa de Urgenţă emisă de Guvernul Dăncilă prin care s-au modificat legile justiţiei. „Suntem sătui. Ne vedem din nou în stradă”, se arată pe pagina de Facebook „Umbrela anticorupţie Cluj”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Circa 30 de clujeni au protestat, marţi seară, de la 19.30, în Piaţa Unirii faţă de Ordonanţa de Urgenţă prin care s-au schimbat legile justiţiei din nou. 
„Guvernul a schimbat iar legile Justiţiei prin Ordonanţă de Urgenţă. Potrivit proiectului de OUG, Secţia pentru Procurori din CSM va fi eliminată din procedura de numire a şefilor marilor Parchete. De asemenea, ministrul Justiţiei îi dă şefului Secţiei speciale de investigare a magistraţilor puteri depline. În acelaşi timp preşedintele României nu va mai putea refuza propunerile pentru şefia marilor Parchete. Suntem sătui. Ne vedem din nou în stradă, în Piaţa Unirii, la ora 19:30”, s-a arătat pe pagina de Facebook „Umbrela Anticorupţie Cluj”. 
„Ieşiţi în stradă că s-a instaurat dictatura”, este mesajului unui protestatar pentru clujenii care stau în case. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: