VIDEO Cei doi bărbaţi filmaţi în timp ce se încăierau pe marginea drumului au fost amendaţi cu 500 de lei

VIDEO Cei doi bărbaţi filmaţi în timp ce se încăierau pe marginea drumului au fost amendaţi cu 500 de lei

Un clujean i-a filmat pe bărbaţi în timpul bătăii. FOTO: Adevărul

Filmuleţul în care doi bărbaţi se băteau la ieşirea din Cluj-Napoca, pe marginea unui drum intens circulat, au făcut înconjurul ţării. Poliţia Cluj, care a fost chemată la faţa locului, i-a amendat pe cei doi bătăuşi cu 300, respectiv 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Cei doi nu au dorit să facă plângere penală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Cluj a trimis un comunicat cu privire la incidentul care a avut loc vineri, pe Calea Floreşti, când doi bărbaţi s-au bătut în timp ce un alt clujean îi filma. “Având în vedere apariţia în mass-media a unor imagini care prezintă o altercaţie între două persoane de sex masculin pe str. Calea Floreşti din municipiul Cluj-Napoca, în zona podului „N”, pentru corecta informare a opiniei publice, facem următoarele precizări: În 12 iulie 2013, în jurul orei 18:05, o patrulă de poliţie care executa serviciul de patrulare pe str. Calea Floreşti, în zona podului „N”, s-a sesizat din oficiu cu privire la un scandal ce avea loc între două persoane de sex masculin. În timp ce poliţiştii îi identificau pe cei doi în persoana lui G. Victor din com. Săvădisla şi D. Vasile din municipiul Cluj-Napoca, evenimentul a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă 112. Poliţiştii au solicitat o ambulanţă la faţa locului, cele două persoane implicate în altercaţie au fost consultate de medic, însă au refuzat transportarea la spital.”
Au fot amendaţi cu 500 de lei
 
Cu ocazia audierii, cei doi au declarat că nu doresc să depună plângere penală unul împotriva altuia şi nu formulează nici alte pretenţii, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional la Legea 61/1991 cu amendă contravenţională în cuantum de 300 lei, respectiv 200 lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice. 
 
Citeşte şi 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările