VIDEO Campioane de mici. Eleve de la Şcoala Elf au luat premiul al III-lea la Olimpiada Sportului Şcolar

VIDEO Campioane de mici. Eleve de la Şcoala Elf au luat
premiul al III-lea la Olimpiada Sportului Şcolar

Micuţele fotbaliste  FOTO Iulia Negrea şi Oana Voinea/Facebook/Şcoala Elf

Micuţele fotbaliste de la Şcoala Elf au obţinut premiul al III-lea la Olimpiada Sportului Şcolar, ciclul primar, desfăşurată zilele trecute la Reşiţa. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât partida din finala mică a fost una foarte strânsă.

Andreica Patricia, Bolzoni Melissa, Comşa Alexia, Cuc Elena, Negrea Alesia, Sebeni Sofia, Toşa Hanna, Tuluc Oana, Voinea Ştefania sunt elevele de la Şcoala Elf din Cluj care au câştigat, zilele trecute, la Reşiţa, premiul al III-lea la Olimpiada Naţionala a Sportului Şcolar 2017. Meciul din finala mică a fost unul strâns cu fotbalistele din Hunedoara, departajarea făcându-se prin lovituri de penalty.

Imagine cu premiul FOTO Iulia Negrea şi Oana Voinea/Facebook Şcoala Elf

„Mulţumiri domnului profesor Cosmin Comşa şi domnilor Mirel şi Teodora Albon, care s-au ocupat împreună de pregătirea fetelor! Nu în ultimul rând, multe mulţumiri părinţilor fetelor şi doamnei profesoare Liliana Cliţan, o echipă de susţinători care au fost alături de fete pe tot parcursul olimpiadei, începând de la etapa locală, etapa judeţeană, etapa zonală şi încheind cu etapa naţională!“, se arată pe blogul Şcolii Elf.

Momentul premierii, credit video: Şcoala Elf 

Mai puteţi citi:

Micul chitarist Mare din Cluj. La 12 ani, are câştigate peste 20 de premii. A depăşit concurenţi cu 7 ani mai în vârstă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: