VIDEO Călin Popescu Tăriceanu, huiduit la Cluj: „Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni”

VIDEO Călin Popescu Tăriceanu, huiduit la Cluj: „Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni”

Calin Popescu Tăriceanu a fost huiduit la Cluj. FOTO: Arhiva

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a venit astăzi la Cluj-Napoca pentru a prezenta cel mai nou membru – Marius Nicoară, senator liberal şi fost preşedinte al PNL între 2011 şi 2013. Preşedintele Senatului a fost aşteptat de câţiva clujeni care l-au huiduit şi au scandat: „Justiţie, nu corupţie!”, „Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni”, „Demisia”, „Ruşine să vă fie”.

Intrarea în sediul ALDE Cluj a fost păzită astăzi de jandarmi, care s-au postat în faţa celor câţiva protestatari care scandau împotriva lui Călin Popescu-Tăriceanu şi împotriva lui Marius Nicoară, senator PNL care şi-a anunţat astăzi trecerea la ALDE. Tăriceanu a venit la Cluj pentru a-l prezenta pe noul membru al partidului. Marius Nicoară a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj şi unul dintre cei mai longevivi preşedinţi al PNL Cluj, organizaţie pe care a condus-o din octombrie 2001 până în 14 septembrie 2013.
După fuziunea dintre PDL şi PNL, Nicoară a fost marginalizat, şansele să prindă un alt mandat de parlamentar fiind minime. În plus, noul statul al PNL prevede că persoanele care au fost condamnate penal nu pot deobândi calitatea de membru. Nicoară a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a făcut un accident uşor în timp ce era sub influenţa băuturilor alcoolice.  
 
 
Conferinţa de presă s-a terminat în jurul orei 12.15. Jurnaliştii au plecat, dar protestatarii îl aştepată pe Tăriceanu să iasă. 
În jurul orei 12.30, Călin Popescu Tăriceanu şi Marius Nicoară au ieşit grăbiţi din sediul ALDE Cluj fără a da nicio declaraţie. Protestatarii i-au urmărit până la maşina în care au urcat, strigând: „Ruşine să vă fie”.   
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: