VIDEO „Bunicuţa“ care a devenit virală pe Internet după ce i-a îndemnat pe oameni să voteze la europarlamentare, vedetă într-o nouă campanie

VIDEO „Bunicuţa“ care a devenit virală pe Internet după ce i-a îndemnat pe oameni să voteze la europarlamentare, vedetă într-o nouă campanie

Tanti Lenuţa din Chinteni a devenit vedetă pe internet în urma colaborării sale cu comediantul Mircea Bravo, iar clipurile în care „bunicuţa” îşi mustruluieşte nepotul şi îi dă lecţii de viaţă au devenit rapid virale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Bunicuţa din Chinteni” s-a implicat într-o campanie menită să-i aducă pe oameni în faţa urnelor la europarlmentare, iar acum are un nou mesaj important. Într-un clip realizat pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, femeia îi sfătuieşte pe oameni să traverseze doar pe trecerile de pietoni şi să fie atenţi în permanenţă şi le dă câteva indicaţii.

Este a doua campanie importantă în care s-a implicat „bunicuţa din Chinteni”. Recent, înaintea algerilor europarlamentare, ea a apărut într-un videoclip umoristic alături de comendiantul Mircea Bravo. Mesajul clipului, care a strâns aproape 10 milioane de vizualizări, era prezentat cu mult umor, devenind în scurt timp viral.

Sfaturile simpaticei bătrânele sunt parte a unei campanii iniţiate de poliţişti sub semnul „Traversează regulamentar”.

„Indisciplina pietonilor continuă să fie una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere în interiorul localităţilor, astfel încât, prin campania iniţiată, dorim să tragem un semnal de alarmă şi să responsabilizăm participanţii la trafic”, se precizează în mesajul transmis de reprezentanţii Poliţiei Cluj. 

„În acest sens, după o analiză a accidentelor rutiere produse în interiorul localităţilor, se constată faptul că indisciplina pietonilor e o principală cauză a evenimentelor rutiere, aceştia reprezentând o categorie vulnerabilă de participanţi la trafic.

În municipiul Cluj-Napoca, în primele 8 luni ale anului, s-au înregistrat  122 de accidente de circulaţie în care au fost implicaţi pietoni. În urma unor traversări neregulamentare, doi pietoni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 55 au fost răniţi.

Traversarea neregulamentară continuă să fie una dintre principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere, motiv pentru care demarăm o campanie de informare şi prevenire pe acest subiect. Totodată, vom continua să acţionăm în trafic, controalele şi sancţiunile pentru încălcările normelor de circulaţie fiind unele dintre cele mai eficiente mijloace de reducere a numărului de victime şi accidente, în special prin efectul descurajator pe care acestea le au cu privire la încălcarea regulilor”, se mai arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Citeşte şi

Fenomenul Mircea Bravo, comediantul care a strâns un milion de fani pe net. Clipurile lui au milioane de vizualizări şi a fost solicitat să promoveze NATO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: