VIDEO Cine este bruta care a bătut cu bestialitate o fată, până la leşin. Este multiplu campion naţional la kempo şi a făcut închisoare pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Szentgyorgyi este multiplu campion naţional la kempo şi a câştigat competiţii internaţionale
Ionuţ Szentgyorgyi este multiplu campion naţional la kempo şi a câştigat competiţii internaţionale

Imaginile în care un bărbat târăşte de păr şi loveşte o fată până când aceasta îşi pierde cunoştinţa au stârnit indignare în rândul celor care le-au văzut pe reţelele de socializare.

Pe film se vede cum o tânără a fost bătută cu pumnii şi picioarele de către un bărbat din localitatea Jucu, judeţul Cluj. Imaginile au apărut în spaţiul public şi sunt foarte violente. Ele arată cum tânăra e lovită brutal, plânge şi îl roagă pe agresor să nu o mai lovească. 

Poliţia din Cluj a identificat făptaşii, dar nu se ştie cu precizie încă unde şi când s-a petrecut agresiunea. Surse de încredere au confirmat pentru „Adevărul” că este vorba despre Ionuţ Szentgyorgyi, un tânăr care se află deja după gratii, fiind condamnat la 8 ani şi 4 luni de închisoare, în urmă cu un an, pentru tentativă de omor. În timp ce a lovit-o cu cruzime pe tânăra din imagini, el a fost asistat de fratele său, Dănuţ Szentgyorgyi. Acesta din urmă este şi el închis, din vara anului trecut, după ce a înşelat mai mulţi oameni prin ”metoda accidentul”.

Cum a ajuns la închisoare Ionuţ Szentgyorgyi  

În 2016, Ionuţ Szentgyorgyi a intrat în conflict cu Romulus Corchiş şi Florin Şomlea, doi fermieri din comuna Jucu, judeţul Cluj. Totul a pornit de la gestionarea unei păşuni din comună, iar faptul că cei doi au participat la o licitaţie şi au câştigat-o l-a înfuriat pe sportiv, care a decis să le dea o lecţie rivalilor. Împreună cu doi prieteni, Cornel Podar şi Andrei Goia, i-a căutat pe cei doi fermieri, i-a găsit şi i-a bătut cu o cruzime ieşită din comun.



Unul dintre aceştia, Romulus Corchiş, a fost găsit inconştient, suferind o fractură craniană cu înfundare fronto-temporo-parietală stânga, după ce a fost lovit în cap cu un obiect dur. 

Ionuţ Szentgyorgyi a fost acuzat de tentativă de omor, iar în urma procesului, la finele anului trecut, a primit pedeapsă cu executare de 8 ani de închisoare. Potrivit muzicainstantelor.ro, împreună cu sportivul au mai fost condamnaţi la pedepse de câte 5 ani şi cei doi complici ai săi, Cornel Podar şi Andrei Goia.

Anterior, tot în 2018, Szentgyorgyi primise o condamnare de un an pentru constituirea unui grup infracţional organizat. Astfel, cele două pedepse au fost contopite, ajungându-se la pedeapsa finală de 8 ani şi 4 luni de închisoare, cu executare.

Ionuţ Szentgyorgyi campion kempo puscarias

Ce spun poliţiştii  

Reprezentanţii Poliţiei Cluj au confirmat faptul că bătăuşul a fost identificat. Nu se ştie însă cine este victima şi nu se ştie cu exactitate nici când şi nici unde s-a petrecut evenimentul care a fost filmat. Cercetările în acest caz continuă. 

„În urma apariţiei imaginilor, poliţiştii s-au autosesizat în acest caz. În urma verificărilor, cei doi bărbaţi au fost identificaţi. În prezent, cei doi se află încarceraţi în alte cauze penale. Femeia nu a fost însă identificată, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii locului şi datei la care a avut loc acest eveniment”, a declarat pentru „Adevărul” Traian Morar, purtăror de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Citeşte şi

VIDEO Tânără bătută cu bestialitate până la leşin. Imaginile brutale au fost filmate într-o pădure din preajma oraşului Dej

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite