VIDEO Boc a renunţat la coasă şi lopată pentru o nouă provocare. Ipostaza inedită în care a fost surprins primarul Clujului

VIDEO Boc a renunţat la coasă şi lopată pentru o nouă provocare. Ipostaza inedită în care a fost surprins primarul Clujului

Emil Boc a făcut 20 de genoflexiuni, iar efortul său a fost răsplătit un bilet de autobuz

Învingător detaşat în alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc se poate relaxa în sfârşit, după o campanie electorală lungă. Acum, edilul şef reales a fost surprins într-o nouă ipostază.

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a deschis în anii 90 seria politicienilor români care cocheteză cu sportul, iar după mai bine de două decenii este urmat şi de primarul Clujului, Emil Boc, Dacă fostul şef al statului a încercat să jongleze cu mingea în cantonamentul naţionalei României, Emil Boc a ales o reprezentaţie mai modestă, dar mai sigură în faţa camerelor video.

Edilul şef a profitat de o campanie de sănătate iniţiată de Sports Festival cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, prin care cujenii pot să obţină timp de 2 săptămâni un bilet de autobuz într-un mod sănătos şi gratuit: făcând 20 de genuflexiuni. Ticketul se numeşte simbolic „biletul de sănătate” şi va fi valid pentru o călătorie în reţeaua de transport public a oraşului, zona urbană.

Astfel, Emil Boc s-a dus în „Staţia sportivă inteligentă” amplasată într-o staţie de autobuz şi a făcut cele două genoflexiuni, după care a primit „premiul”, biletul valabil pe oice linie de tramvai, troleibuz sau autobuz din Cluj.
Staţia sportivă inteligentă a fost amplasată în staţia de autobuz Memorandumului Sud şi va funcţiona timp de 2 săptămâni. Clujenii pot obţine Biletul de Sănătate zilnic, în intervalul orar 05.00- 23.00. Cei care fac corect 20 de genuflexiuni în faţa unui roboţel, într-un timp limită de 2 minute, primesc pe loc, de la tonomat, un bilet de autobuz. Softul aparatului care emite biletul identifică cu ajutorul unei camere video genuflexiunea făcută de participant şi număra repetările. Sports Festival susţine contravaloarea bilelor emise în cele 2 săptămâni de campanie.
 

Vă mai recomandăm şi

Emil Boc, prins cu minciuna. Ce s-a întâmplat după ce a spus că va cumpăra la Cluj doar autobuze nepoluante

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările