VIDEO Bărbat suspectat de pedofilie prins de jandarmii clujeni: a propus unui tânăr să întreţină relaţii intime pe bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii clujeni au identificat un bărbat de 60 de ani, care i-a propus unui tânăr de 15 ani să întreţină relaţii intime contra cost. Incidentul s-a întâmplat în zona Pieţei Gării din Cluj-Napoca, unde bărbatul ar mai fi acostat astfel mai mulţi tineri.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj, aflat în misiune în zona Pieţei Gării din municipiul Cluj-Napoca, a fost sesizat, sâmbătă, în jurul orei 12.00, de către un tânăr de 15 ani cu privire la faptul că a fost acostat de un bărbat de aproximativ 60 de ani, care i-a propus să întreţină relaţii intime contra cost, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Bărbat suspectat de pedofilie prins de jandarmii clujeni 

Tânărul le-a menţionat jandarmilor clujeni că nu era prima dată când  atât el cât şi prietenii săi fuseseră abordaţi de către această persoană pentru acelaşi scop.

După descrierea bărbatului, jandarmii au trecut la identificarea acestuia. La vederea echipajului de jandarmi, bărbatul a început să fugă, dar a fost prins în scurt timp de oamenii legii.

Jandarmii clujeni au procedat la întocmirea documentelor operative şi predarea persoanei suspecte lucrătorilor din cadrul I.P.J. Cluj pentru continuarea demersurilor legale.

Citeşte şi

VIDEO Reacţia tinerei bruscate de jandarmii clujeni la mitingul pentru familie: „N-am înţeles de ce jandarmeria este agresivă cu un om care nu e agresiv“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite