VIDEO Arestare cu scandal la Cluj. Un şofer recalcitrant, încătuşat de poliţişti după ce a lovit o maşină şi a încercat să fugă de la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer neatent a lovit o maşină parcată pe o stradă din Dej, dar în loc să oprească şi să încerce să ia legătura cu proprietarul, a decis să fugă de la faţa locului. Spre ghinionul său, bărbatul a fost oprit de poliţişti după doar câteva sute de metri.

Accidentul a avut loc pe strada Mircea cel Bătrân din Dej.  Vinovatul, un şofer în vârstă de 49 de ani, din comuna Bobâlna, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a lovit un autoturism staţionat, notează portalul Someseanul. Acesta a încercat să se facă nevăzut, numai că a fost oprit doar câteva sute de metri mai încolo de poliţişti. 

Enervat, bărbatul a încercat să scape de poliţişti şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar atunci când aceştia au încercat să-l convingă, a devenit recalcitrant. Poliţiştii au reacţionat, însă, şi l-au imobilizat, după care l-au dus la secţie. „Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde a acceptat testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Citeşte şi

Şefii Poliţiei din Dej nu dau doi bani pe restricţiile impuse prin ordonanţe militare. Petreceri alături de interlopi şi focuri de tabără pe timpul pandemiei

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite