VIDEO O angajată a Poliţiei Cluj care seamănă cu Emilia Clarke este Khaleesi într-un clip de atenţionare inspirat din „Game of Thrones”

VIDEO O angajată a Poliţiei Cluj care seamănă cu Emilia Clarke este Khaleesi într-un clip de atenţionare inspirat din „Game of Thrones”

„Khaleesi” este o angajată din Poliţia Cluj. FOTO: Captură video

Poliţia Cluj a realizat un clip de atenţionare în privinţa pericolelor nerespectării limitelor de viteză inspirat din Game of Thrones. Khaleesi în uniformă îşi cheamă „dragonii” cu girofar pentru a opri un tânăr care goneşte pe străzile din Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Respectă limitele de viteză! Viaţa nu are buton de restart!” este mesajul pe care l-au transmis poliţiştii clujeni cu ajutorul clipului postat astăzi pe Facebook. Clipul este filmat pe străzile Clujului şi ca „actriţă principală” a fost aleasă o angajată de-a Poliţiei Cluj care seamănă cu Emilia Clarke, cunoscuta actriţă care o interpretează pe Daenerys Targaryen din serialul Game of Thrones. Ea îşi strigă în clip „dragonii” (maşinile de poliţie) - „Dracarys”, care opresc un tânăr care mergea cu viteză pe străzile oraşului. Scena nu este din „Game of Thrones”, ci din „GameOfPoints”, sugerează poliţiştii. 
„Ne-am gândit şi la fanii Game of Thrones...că tot e la modă”, au explicat reprezentanţii Poliţiei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările