VIDEO Accident teribil în centrul Clujului. Un taximetrist răstoarnă ambulanţa care circula cu semnalele luminoase pornite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 19 octombrie, la Cluj, între o ambulanţă şi un taxi. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din intersecţia din Piaţa Avram Iancu arată că echipajul medical avea semnalele luminoase pornite.

Pe imagini se vede cum ambulanţa este lovită în plin de un taxi. Urmările au fost grave: ambulanţa s-a răsturnat, iar pacientul pe care îl transporta a fost prins în interior. Şi pasagerii din celălalt vehicul au avut de suferit.

Alte două persoane au fost descarcerate, iar în total şase oameni au fost duşi la spital. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, două autospeciale şi cinci ambulanţe SMURD şi SAJ au intervenit pentru a gestiona situaţia.

„Pompierii au utilizat echipamentele speciale pentru a extrage cele trei persoane fără a le agrava posibilele leziuni şi au sprijinit echipajele medicale pentru a le acorda asistenţa medicală de urgenţă", au informat reprezentanţii  ISU Cluj.

Pe imagini, imediat după accident, se vede un alt taxi care trece în viteză prin zonă. Şoferul a ocolit cu grijă accidentul, dar nu a încetinit şi nici nu a oprit nicio secundă pentru a ajuta victimele.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite