Accident oribil filmat în direct. „Ştiu ca este şocantă filmarea, dar vreau ca de acum încolo, înainte sa traversaţi strada aiurea, să vă gândiţi la asta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident cluj foto captura video

Un şofer a surprins întâmplător pe camera video din maşină momentul în care o tânără încearcă să traverseze în fugă şi este izbită în plin de un vehicul.

Imaginile au fost surprinse sâmbătă, 8 iunie, în localitatea Floreşti şi au fost postate pe pagina de Facebook Info Trafic Jud. Cluj de Ionuţ Mărginean. Autorul filmării a lăsat şi un scurt comentariu: „Ştiu că este şocantă filmarea, dar vreau ca de acum încolo, înainte să traversaţi strada aiurea să vă ganditi la filmuleţul ăsta !! (Trecerea de pietoni semaforizată este la 25m de locul impactului)”. Între timp, însă, imaginile au fost îndepărtate de pe Facebook. 

Reprezentanţii Poliţiei Cluj au informat că victima accidentului este o tânără de 23 de ani şi că aceasta a fost dusă de urgenţă la spital: „O femeie de 23 de ani, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în fugă şi fără să se asigure, în traversarea DN1 E60, prin mijlocul intersecţiei - verde la vechicule - şi s-a lovit de parte laterală a autoturismului condus de o femeie, care se afla pe banda unu şi se deplasa spre Cluj-Napoca. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală din culpă a femeii, care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe 1 Cluj”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite