VIDEO Accident cumplit, filmat în direct pe A3. Şoferul microbuzului zdrobit de un TIR, preocupat să facă live pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul microbuzului era mai preocupat să facă live pe Facebook decât să conducă. FOTO: ISU Cluj
Şoferul microbuzului era mai preocupat să facă live pe Facebook decât să conducă. FOTO: ISU Cluj

Cinci oameni au primit îngrijiri medicale în urma unui accident rutier petrecut luni, 4 februarie, pe Autostrada A3, în zona Gilău-Turda. În accident au fost implicate un microbuz şi un TIR. Microbuzul s-a răsturnat pe carosabil, din cauza vitezei şi a neatenţiei şoferului, care era mai preocupat să transmită live pe Facebook.

Între timp, pe contul de Facebook Info Trafic 24 au apărut imaginile transmise live pe Facebook de şoferul microbuzului, cu câteva zeci de secunde înaintea şi chiar în momentul producerii accidentului.

După producerea accidentului, pompierii au scos prin parbrizul autoutilitarei o persoană rămasă blocată în microbuz. Trei oameni au reuşit să iasă din microbuz până la sosirea salvatorilor, au anunţa reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. 

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 32, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, în apropierea localităţii Sălicea.

Citeşte şi

UPDATE Accident rutier pe A3 cu 5 răniţi. Un microbuz s-a lovit de un TIR şi s-a răsturnat pe carosabil. Trafic blocat în zona Gilău-Turda

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite