VIDEO Şofer oprit de poliţisti cu focuri de armă după o cursă nebună. Urmăritorii au fost nevoiţi să tragă în pneurile maşinii

VIDEO Şofer oprit de poliţisti cu focuri de armă după o cursă nebună. Urmăritorii au fost nevoiţi să tragă în pneurile maşinii

Poliţiştii au reuşit să pună capăt cursei doar după ce au tras în pneurile maşinii

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un şofer al cărui permis era anulat, dar continua să conducă fără niciun fel de probleme. Bărbatul a fost prins sâmbătă, 25 ianuarie, după o urmărire ca în filme.

Ştiri pe aceeaşi temă

În decurs de numai două zile, poliţiştii din judeţul Cluj au avut două cazuri aproape identice, în care au fost nevoiţi să urmărească doi fugari şi să-i oprească apelând la armele din dotare.În celălalat caz, Marcu Lingurar, un infractor periculos din Apahida, a fost prins chiar în Cluj, după o cursă nebună. Bărbatul nici măcar nu avea permis şi se bănuieşte că a fugit de poliţişti pentru că tocmai ar fi dat o lovitură.
 
În ce priveşte cazul de lângă Turda, din comuna Mihai Viteazul, poliţiştii au depistat în trafic un şofer care a refuzat să oprească la semnale. La fel ca la Cluj, bărbatul a fost oprit doar după ce s-a tras, iar unul dintre poliţişti a reuşit să-i spargă cauciucurile.
 
 
„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda - Biroul Rutier - aflându-se pe raza comunei Mihai Viteazu, pe strada Morii, au observat un autoturism de culoare închisă care a evitat echipajul de poliţie. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar conducătorul acestuia a refuzat să oprească. După aproximativ 3 - 4 km, şoferul autoturismului a intrat pe un drum agricol situat în extravilanul satului Mihai Viteazu, moment în care un agent de poliţie a efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Întrucât autoturismul nu s-a oprit,  a mai fost executat un foc de armă în direcţia pneurilor autoturismului urmărit, reuşindu-se oprirea acestuia. În urma uzului de armă, nicio persoană nu a fost rănită”, informează reprezentanţii Poliţiei Cluj.
 
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 39 de ani, din comuna Mihai Viteazu. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că acesta avea anulat dreptul de a conduce autovehicule.
 
Citeşte şi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările