VIDEO Şofer filmat în timp ce mergea pe contrasens, pe autostrada Transilvania. „Asta nu mai e greşeală, ci prostie”

VIDEO Şofer filmat în timp ce mergea pe contrasens, pe autostrada Transilvania. „Asta nu mai e greşeală, ci prostie”

Maşina circula pe banda a doua, cu viteză, pe contrasens. FOTO: Captura video/Info Trafic 24

Un nou incident cu şoferi care circulă pe contrasens pe autostradă s-a petrecut astăzi în judeţul Cluj. Un autoturism cu număr de Mureş a fost surprins circulând pe contrasens pe audostrada Transilvania, între Turda şi Câmpia Turzii.

Clipul a fost postat  pe un grup de Facebook pentru şoferi şi a devenit, rapid, viral.  Filmarea a fost realizată de pe un TIT care funcţiona regulamentare. În video se vede maşina care rula cu viteză pe contrasens, pe autostrada A3, între Turda şi Câmpia Turzii.
Nu este singurul incident de acest tip petrecut anul acesta pe Autostrada Transilvania. 
 
 
 

Peste 120 de comentarii au fost postatate de şoferi revoltaţi de o asemenea inconştienţă.
 
Costel: „De curiozitate întreb şi eu a sunat cineva la 112 ,mă refer la aştia care la văzut...?nu au scos telefonul să filmeze nu să sune la poliţie..”
 
Bogdan: „Cam asa conduc cei care iau permisul cu mită”
 
Marius: „Ce idiot! Să zicem că a greşit, macar banda de urgenţă dacă o folosea şi aia la viteză mică, iar la prima ieşire să iasă de pe autostradă.
Dar ăsta ce face in schimb? Conduce cu viteză pe contrasens...asta NU mai e greşeală, ci de 2x prostie iar unul că ăsta NU ARE CE SA MAI CAUTE la volanul unei maşini.”
 
Citeşte şi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: