VIDEO Învăţătoarea de la sat care primeşte declaraţii de dragoste de la elevi. Gestul simplu prin care i-a cucerit pe micuţi, exemplu pentru toţi dascălii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călina Chelarul, învăţătoarea care şi-a cucerit elevii. FOTO: Arhivă personală
Călina Chelarul, învăţătoarea care şi-a cucerit elevii. FOTO: Arhivă personală

Călina Chelaru, învăţătoare la şcoala gimnazială din comuna clujeană Câţcău, îşi întimpină fiecare elev la intrarea în clasă cu un salut special pe care l-au „inventat” împreună. Clipul postat pe Facebook a primit zeci de comentarii în care tânăra este felicitată.

„Cei mai dragi. O altă formă de salut”, scrie Calina Chelaru la clipul postat zilele trecute pe Facebook în care se vede cum îşi întâmpină fiecare elev la intrarea în clasă cu un salut special. 

Copii „sunt foarte incantaţi, mai ales ca împreună am “inventat” semnele”, a răspuns Cătălina mesajelor de felicitare care au început să curgă. 

„Călina esti un exemplu minunat pentru copii iar ei nu au cum sa nu te iubească.Acesti copii minunati vin cu drag la scoală pentru că stiu si simt că sunt iubiti!Felicitări!!!”, i-a scris Manuela. 

„Cred că toţi copiii de acolo te iubesc, dacă toţi profesorii ar fi la fel poate multi elevi ar fi mai silitori! Felicitări încă odată pentru dedicaţia ta”, i-a transmis Elisabeta. 

„Vă iubesc din tot sufletul!”

Tânăra nu este la prima „ispravă” de acest gen. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. Educatoarea a primit câteva mesaje emoţionante de la elevii ei de Ziua îndrăgostiţilor. 

„Sunteţi o doamnă învăţătoare unică”, „La mulţi ani de ziua îndrăgostiţilor”, „Vă iubesc din tot sufletul!”.

Călina Chelaru a absolvit Facultatea de Pedagogie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, promoţia 2010 şi este pasionată de fotografie. 

cluj calina chelaru invatatoare. foto arhiva peronala

Mesajele primite de tânără de Valentine s Day. FOTO: Arhivă personală/Facebook

Citeşte şi 

Dăscăliţele care s-au întors din SUA să schimbe învăţământul din România. „Mi-e teamă de ce se întâmplă cu un copil din clasa mea în sistemul de stat“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite