Vicepreşedintele Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Vadul Someşului, prins la braconaj cu căprioara în portbagaj

Vicepreşedintele Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Vadul Someşului, prins la braconaj cu căprioara în portbagaj

În portbagajul maşinii a fost găsită o căprioară. FOTO: Arhivă

Vicepreşedintele Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Vadul Someşului, Vasile Tomşa, a fost prins la braconaj, duminică seara, pe fondul de vânătoare din comuna Livada. În maşina în care circula poliţiştii au găsit două arme de vânătoare, muniţie şi o căprioară împuşcată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dumunică, 29.12.2013, la ora 23.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au oprit pentru control un autoturism care circula pe DC171, între localităţile Livada şi Orman. În maşină se afla nimeni altul decât vicepreşedintele Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Vadul Someşului, Vasile Tomşa, relateaza dejeanul.ro. Cu ocazia efectuării controlului autovehiculului au fost găsite în portbagaj două arme de vânătoare, 32 de gloanţe şi 36 de cartuşe, o căprioară împuşcată şi alte ustensile folosite pentru vânătoare.  Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vânătoare prin utilizarea pe timp de noapte a autovehiculelor sau a dispozitivelor care permit ochirea şi tragerea pe întuneric” şi „uzul de armă fără drept”, prejudiciul cauzat fiind în valoare de aproximativ 4.000 euro.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: