Urmărit naţional, reţinut de poliţişti şi trimis la închisoare

Urmărit naţional, reţinut de poliţişti şi trimis la închisoare

Poliţiştii clujeni au efectuat o razie într-o zonă rău famată a Clujului, la periferia oraşului. FOTO: IPJ Cluj

Poliţiştii clujeni au efectuat o razie, miercuri, 10 ianuarie, la periferia oraşului, pe Calea Dezmirului şi strada Platanilor. La acţiune au luat parte 34 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, rutieri, criminalişti, luptători de acţiuni speciale, 10 jandarmi şi 12 poliţişti locali.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un urmărit naţional. Bărbatul în vârstă de 51 de ani este din Cluj-Napoca şi are de executat un an de închisoare, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Gherla, pentru comiterea unui furt. Acesta a fost încarcerat la penitenciar.
 
„S-a acţionat în sistem integrat, fiind angrenaţi 34 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, rutieri, criminalişti, luptători de acţiuni speciale, 10 jandarmi şi 12 poliţişti locali. În cadrul acţiunii au fost legitimate 268 de persoane, 7 dintre acestea. bănuite de fapte ilicite, fiind conduse la unitatea de poliţie”, au informat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.
 
Cu această ocazie, poliţiştii rutieri au verificat 22 de autovehicule şi au constatat două infracţiuni rutiere, conducerea unui vehicul fără permis şi uz de fals.
citeste totul despre: