Urmărit naţional pentru furt, depistat la Cluj chiar de şeful Poliţiei

Urmărit naţional pentru furt, depistat la Cluj chiar de şeful Poliţiei

Maşină de poliţie  FOTO: Adevărul

Un urmărit naţional pentru furt a fost prins joi, 7 februarie, la Cluj de către şeful IPJ Cluj pe drumul de întoarcerea de la inaugurarea sediului IŞJ Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 15.54  Mandatul pentru bărbatul prins azi de şeful IPJ Cluj a fost emis în aprilie 2018. Urmăritul opera astfel, descriu poliţiştii: mergea la bancomate şi sub pretextul că persoanei ce tocmai scosese bani i-ar fi căzut nişte bani o aborda şi se oferea să numere împreună bancnotele, moment în care sustrăgea bani. În iulie 2015, pe strada 1 Mai din Dej a furat din teacul de bancnote 700 de lei; în august 2015 - a sustras 800 de lei de la o altă persoană.

Ştire iniţială

Potrivit Biroului de presă al IPJ Cluj, poliţiştii clujeni au depistat un bărbat, urmărit naţional pentru furt.

„Azi, 7 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat, de 52 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit naţional. Acesta a fost depistat în jurul orei 11.00, pe strada George Bariţiu, din municipiul Cluj-Napoca. Pe numele lui era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018“, precizează reprezentanţii poliţiei clujene.

Urmăritul, potrivit unor surse, a fost zărit de şeful IPJ Cluj, comisarul Mircea Rus, în timp ce se întorcea de la inaugurarea noului sediul al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj. Comisarul Rus a lucrat 18 ani la Investigaţii Criminale înainte să fie numit şeful Inspectoratului din Cluj.

Bărbatul are de executat 12 luni de închisoare pentru furt. Acesta a fost încarcerat la penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.

Mai puteţi citi: 

 

VIDEO Cum au reuşit trei infractori să uşureze de bani o femeie credulă. Au folosit o metodă veche, dar la fel de eficientă ca în urmă cu mult timp

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: