Urmărire ca în filme pe străzile Clujului: un şofer băut şi fără permis a provocat un accident, rănind doi copii. A încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti

Urmărire ca în filme pe străzile Clujului: un şofer băut şi fără permis a provocat un accident, rănind doi copii. A încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti

Poliţiştii clujeni au fost nevoiţi să-l urmărească mai mulţi kilometri pe şoferul vinovat, iar în cele din urmă au pus mâna pe el. Bărbatul consumase alcool înainte de a provoca accidentul.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani se afla la volanul unui Audi, în comuna Jucu (judeţul Cluj), când un echipaj al Poliţiei Rutiere l-a observat făcând o depăşire neregulamentară. Şoferul a refuzat să oprească la semnalul de oprire, în schimb a accelarat, fapt care i-a determinat să pornească pe poliţişti în urmărirea lui. A urmat o cursă de urmărire ca în filme, dar şi alte complicaţii. Ajuns în Cluj-Napoca, şoferul a provocat un accident, la intersecţia străzilor Bucureşti cu Gorunului. 

Maşina sa a lovit un Volkswagen, rănind o femeie şi doi copii, însă n-a oprit, ci a ales să continue goana, cu poliţiştii pe urmele sale. Apoi, iar în disperare de cauză, şi-a abandonat maşina şi a luat-o la fugă. A fost însă prins, iar acum va trebui să le dea explcaţii poliţiştilor, care au descoperit între timp şi alte nereguli. Bărbatul nu avea permis şi consumase alcool, susţin anchetatorii.

„Ulterior impactului, bărbatul şi-a continuat deplasarea, a ajuns pe strada Gheorghe Lazăr, unde a abandonat autoturismul. S-a dat jos şi luat o la fugă. Colegii au reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze pe strada Paris. Acesta are 24 de ani, este din comuna Petru Rares, localitatea Reteag, nu are permis de conducere şi avea o concentraţie de peste 0,20 mg/ l alcool pur în aerul expirat”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: