Un trapper susţine că a fost agresat de poliţişti în Cluj. Tânărul care a hărţuit o tânără a devenit agresiv VIDEO

Un trapper susţine că a fost agresat de poliţişti în Cluj. Tânărul care a hărţuit o tânără a devenit agresiv VIDEO

Captură video

Trapperul MobTrap, pe numele lui real Michael Emeka Rosenfeld, a acuzat poliţişti clujeni că l-au agresat în faţa unei secţii de poliţie. Pe numele băiatului fusese emis un ordin de restricţie pentru că ar fi hărţuit o fată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băiatul de 19 ani a fost chemat pe 22 iunie la Secţia 4 Colina, din Mănăştur, pentru a fi audiat. El a fost informat că a fost emis un ordin de restricţie pe numele său pentru că ar fi ameninţat şi hărţuit în mod repetat o tânără.

"La data de 22 iunie a.c., o tânără în vârstă de 20 de ani, din judeţul Cluj a sesizat Poliţia municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie, cu privire la faptul că la data de 23 martie a.c., un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, i-ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare. Ulterior, la data de 17 iunie a.c., în timp ce se afla în prezenţa mai multor persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăştur, ar fi fost ameninţată din nou de cel în cauză cu acte de violenţă, provocându-i acesteia o stare de teamă.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată şi ameninţată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoştinţe comune, pentru a nu sesiza poliţia despre situaţia de fapt.”, transmite poliţia, potrivit ProTV.

Trapperul ar fi devenit agresiv, iar poliţiştii l-au imobilizat şi dus în arest.

„Aflat la sediul secţiei de poliţie, tânărul ar fi adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă agenţilor de poliţie şi instituţiei, context în care a fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, poliţiştii procedând astfel la imobilizarea lui.
 
Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor, fiind dispusă reţinerea pentru 24 de ore a celui în cauză”, mai spune poliţia.

Acesta a fost eliberat după 24 de ore şi a postat pe reţelele de socializare că a fost lovit cu pumnul de agenţii de poliţie. 

 

Tânărul nu a depus deocamdată plângere împotriva poliţiştilor. Procurorii fac cercetări în legătură cu un posibil ultraj împotriva agenţilor. Şi în acelaşi timp, IPJ a deschis şi o anchetă internă, pentru a verifica dacă poliţiştii au procedat corect.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările