Un nou protest anunţat la Cluj. „Aceşti oameni vor duce economia României la nivelul unei ţări din Africa”

Un nou protest anunţat la Cluj. „Aceşti oameni vor duce economia României la nivelul unei ţări din Africa”

FOTO: Umbrela Anticorupţie Cluj

Organizatorii protestului programat sâmbătă, 22 decembrie, la Cluj, solicită demisia Guvernului şi declanşarea alegerilor anticipate.

Acţiunea va fi organizată sâmbătă, de la ora 18.00, la Monumentul Memorandiştilor şi a fost anunţată pe pagina de Facebook a grupului civic Umbrela Anticorupţie Cluj. 
 
„În acest moment, coaliţia de guvernare PSD-ALDE susţinută de UDMR şi minorităţi trebuie să plece acasă! Solicităm guvernului demisia şi declanşarea alegerilor anticipate în cel mai scurt timp! 
 
Noi, cetăţenii Clujului, alături de cei din toată ţara, vom fi curând în stradă pentru a ne asigura că ambele revendicări sunt îndeplinite. Este greu să mai găsim cuvinte care să descrie la adevăratele proporţii dezastrul produs de coaliţie prin abuzurile zilnice în toate palierele vieţii noastre. Stim doar ca ajunge!
 
Nu vom tolera cu nici un preţ adoptarea OUG-ului pentru graţiere şi amnistie şi în nici un caz adoptarea în 25 decembrie a OUG-ului anunţat de Teodorovici. Aceşti oameni vor duce prin aceste măsuri economia României la nivelul unei ţări din Africa in urmatoarele zile. Vrem retragerea lor imediată!
 
Pentru guvern: Să nu îndrăzniţi!
Pentru clujeni: E timpul să demonstrăm că suntem Cetăţeni ai României şi avem conştiinţa socială să ne ridicăm din nou când Nedreptatea devine Lege! 
Ne vedem în Stradă sâmbătă şi în toate momentele cheie care vor urma!”, este mesajul postat de Umbrela Anticorupţie Cluj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: