Un nou incendiu la rampa de deşeuri de la Pata Rât. Zeci de pompieri încearcă, de peste 12 ore, să stingă flăcările

Un nou incendiu la rampa de deşeuri de la Pata Rât. Zeci de pompieri încearcă, de peste 12 ore, să stingă flăcările

Foto: ISU Cluj

Pompierii au fost anunţaţi joi, în jurul orei 1.00, de incendiul de la Pata Rât. Pentru a stinge flăcările au fost mobilizate patru autospeciale. Şi la 12 ore de la izbucnire sunt focare ce ard mocnit la rampa de gunoi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 14.05 Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, spune că este deschis un dosar penal prin care se verifică aspectele ce au dus la apariţia incendiului de la Pata Rât. 

UPDATE 13.28 Patru autospeciale sunt şi acum la rampa provizorie de gunoi a Clujului. Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Călin Biriş, spune că mai sunt focare ce ard mocnit.
 
Suprafaţa afectată de incendiu izbucnit astă-noapte este de circa 3.500 de metri pătraţi. Operaţiunea de stingere a incendiului durează deja de peste 12 ore.

Este al treilea incendiu izbucnit luna acesta la Pata Rât.  
 
Ştire iniţială:
 
Reprezentanţii ISU spun că nu se cunosc cauzele incendiului şi că situaţia este sub control, deşi incendiul nu a fost încă stins. Acesta este al treilea incendiu din ultima lună de la rampa de gunoi de la Pata Rât.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările