Un jandarm clujean a bătut recordul mondial la flotări: a făcut 631 de repetări în 15 minute

Un jandarm clujean a bătut recordul mondial la flotări: a făcut 631 de repetări în 15 minute

Adrian Petre a făcut 631 de flotări în 15 minute. FOTO: Jandarmeria Cluj

Jandarmul Adrian Petre a bătut, duminică, la Polus Center Cluj, recordul mondial la flotări făcute cu dosul palmei deţinut de britanicul Paddy Doyle. Clujeanul, medaliat la campionatele mondiale şi europene de judo, a făcut 631 de flotări în 15 minute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Petre este angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” şi este un practicant experimentat de judo. El a făcut 631 de flotări în 15 minute. Petre este medaliat la campionate mondiale şi europene de judo la grupa peste 30 de ani. Acesta deţine din 9 februarie 2013 un record naţional la flotări – 1419 repetări în 49 de minute.

Flotări cu dosul palmei

Jandarmul clujean a depăşit recordul mondial la flotări – 627 repetări în 15 minute, înregistrat de britanicul Paddy Doyle  în data de 8 noiembrie 2007. Flotările sunt realizate pe dosul palmei. La eveniment au fost prezenţi pentru a-l susţine pe Adrian Petre, în calitate de invitaţi speciali,  Cristian Gog, Radu Valahu şi Alexandru Lungu. Programul a cuprins şi o demonstraţie de judo a sportivilor de la Centrul Olimpic Cluj.

Nu are bani de Cartea Recordurilor

Recordul nu a fost înregistrat oficial din cauză că jandarmul nu a avut 8.000 de euro pentru a plăti omologarea.

 

Citeşte şi 

FOTO VIDEO Clujul a intrat în Cartea Recordurilor de 8 martie. 1.384 de femei s-au rujat timp de un minut

Ziua femeii la Cluj: o încercare de intrare în Cartea Recordurilor şi multe petreceri

Recordul pentru “cele mai multe femei care se rujează simultan”, criticat de societatea civilă: "e o chemare dezgustătoare şi umilitoare"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările