Un elev de 17 ani s-ar fi sinucis într-o sală de meditaţii, la Miercurea Ciuc. Amănuntul care sporeşte misterul morţii sale

Un elev de 17 ani s-ar fi sinucis într-o sală de meditaţii, la Miercurea Ciuc. Amănuntul care sporeşte misterul morţii sale

Un adolescent a fost găsit mort, vineri, în sala de meditaţii a unui liceu din Miercurea Ciuc, judeţul Harghita. Medicii de la Serviciul de Ambulanţă susţin că ar fi vorba despre o sinucidere.

Elevul de 17 ani a fost găsit cu o plagă înţepată în inimă. Chemaţi de urgenţă la faţa locului, medicii de la Serviciul de Ambulanţă nu au mai putut face altceva decât să constate decesul tânărului.
 
Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat pentru Agerpres că elevul a fost găsiit căzut cu faţa în sus şi că avea o plagă înţepată la nivelul inimii. 
 
„Când a ajuns acolo, ambulanţa cu medic a constatat că este adevărat că e vorba despre o sinucidere, era o plagă înţepată, hemitorace stâng, la nivelul inimii. În sala de meditaţii, era căzut pe spate. Rigiditatea cadaverică era instalată, înseamnă că de câteva ore s-a produs tragedia. Medicul nu a putut decât să constate decesul”, a declarat şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: