Un conferenţiar universitar de la UBB, candidatul PNŢCD la şefia Consiliului Judeţean Cluj

Un conferenţiar universitar de la UBB, candidatul PNŢCD la şefia Consiliului Judeţean Cluj

Horea Dan, președintele PNȚCD Cluj

Un conferenţiar de la o facultate a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, Gheorghe Fătăcean, este candidatul PNŢCD la şefia Consiliului Judeţean Cluj. Acesta pornește în campanie cu sloganul "Cinste, onoare şi credinţă în Dumnezeu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele PNŢCD Cluj, Horea Dan, a declarat, într-o conferinţă de presă, că partidul are candidat propriu la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, în persoana lui Gheorghe Fătăcean, în vârstă de 42 de ani, conferenţiar universitar la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a UBB.

Filiala judeţeană va depune o listă completă de consilieri pentru Consiliul Judeţean Cluj şi Consiliul Local Cluj-Napoca. "Vom depune şi liste complete de consilieri pentru Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Cluj-Napoca, iar printre candidaţi se regăsesc oameni de înaltă ţinută profesională şi morală. Printre candidaţii la CL Cluj-Napoca se numără Cristi Dulca, fost jucător la U Cluj, iar la CJ Cluj, Andreea Cacovean, fostă campioană mondială la gimnastică", a spus Dan, citat de Mediafax.

PNŢCD speră să obţină trei - patru funcţii de consilieri în Consiliul Local Cluj-Napoca şi patru - cinci funcţii de consilieri în Consiliul Judeţean Cluj.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: