Un clujean dă trendul pe TikTok şi a strâns deja 13 milioane de aprecieri. „Eşti român dacă...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Vaida a devenit vedetă pe TikTok
Vlad Vaida a devenit vedetă pe TikTok

Fenomenul TikTok a pus stăpânire şi pe România, devenind una dintre cele mai populare aplicaţii, în special în rândul tinerilor.  Printre cei care au dat lovitura aici se numără clujeanul Vlad Vaida.

TikTok este una dintre cele mai la modă aplicaţii, unde utilizatorii realizează diverse filmuleţe scurte, cu efecte speciale sau în care mimează versuri ale unor melodii, ori se întrec în provocări. În general, trebuie să fii foarte cunoscut în platformă, pentru a putea lansa o astfel de provocare.

Unul dintre ei este nimeni altul decât Vlad Vaida. Clujeanul a devenit popular pe TikTok cu mini-seria „Eşti român dacă...", în care vorbeşte despre „obiceiurile" noastre, mai puţin obişnuite.

De pildă, „Eşti român dacă....atunci când vrei să pleci acasă de la rude, mai stai o oră în faţa uşii la poveşti", „Eşti român dacă....încerci să refoloseşti orice ambalaj sau pungă","Eşti român dacă... la orice cremă de ciocolată spui că e Nutella" sau "Eşti român dacă... atunci când te doare fie piciorul sau capul, iei paracetamol".

În ultimele luni, Vlad a reuşit să adune aproape 300 de mii de urmăritori pe TikTok, pe cele două conturi pe care le administrează, dar şi aproape 13 milioane de aprecieri. Vlad a ajuns, astfel, unul dintre cei mai urmăriţi oameni din online. Motiv pentru care, cei de la TikTok au fost de acord să îi dedice o provocare, pe care a lansat-o recent utilizatorilor platformei. Astfel, mii de tineri vor fi invitaţi să îl imite. 

Cine este Vlad Vaida

Vlad Vaida este printre primii creatori de conţinut din România. La doar 13 ani a făcut mai multe Fan Page-uri, pentru câteva vedete şi seriale din ţara noastră.

Vlad inspiră comunitatea online şi prin prisma faptului că, în adolescenţă, s-a luptat cu kilogramele. Avea 90 de kilograme şi a reuşit să slăbească în doar câteva luni - peste 30 de kilograme. Recent el a fost invitat în emisiunea “La Măruţă”, iar povestea sa a fost relatată în detaliu acolo.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite