Un bărbat a băut peste măsură şi s-a aruncat în apele râului Arieş. Echipajele de intervenţie îi caută trupul

Un bărbat a băut peste măsură şi s-a aruncat în apele râului Arieş. Echipajele de intervenţie îi caută trupul

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice după care, din motive necunoscute, s-a aruncat de pe podul din Turda în Arieş.

„În jurul orei 19.40, politistii din cadrul Politiei municipiului Turda au primit un apel prin SNUAU-112 privind un bărbat de 30 ani din Negreşti Oaş,judetul Satu Mare, care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-ar fi aruncat in râul Arieş, din municipiul Turda. Echipajele de interventie s-au deplasat la fata locului pentru a începe căutările in zona unde s-a anunţat evenimentul”, susţin reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Două autospeciale ale pompierilor şi o barcă au început căutările la luciul apei, în zona unde s-a anunţat evenimentul. În acest moment, căutările continuă în trei puncte diferite situate în zona podului şi în aval pe râu, astfel încât să fie acoperită cât mai eficient zona unde bărbatul ar fi fost posibil să fie purtat de curenţii apei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările